9 NEJLEPŠÍCH AI NÁSTROJŮ PRO PODNIKATELE !

ai nástroje ai podnikatel peníze čas Aug 17, 2023
 
9 NEJLEPŠÍCH AI NÁSTROJŮ PRO PODNIKATELE !

 

V dalším letním speciálu pro AI Podnikatele bych chtěl znovu otevřít téma svobody v podnikání!

Pamatujete si na mou první přednášku? Bavili jsme se v ní o tom, že AI může být největším nástrojem k zisku více svobody v podnikání? Na těchto nástrojích spatříme, jaké superschopnosti může takový podnikatel nebo solopreneur získat, pokud se naučí s AI a jejími nástroji pracovat.

Víte kdo je solopreneur? Firma čítající 1 člověka, který řídí svůj byznys bez partnerů či týmu.
(Samozřejmě, tyto nástroje pomohou i lidem s týmy či podnikatelům.)

Očekávejte však, že se v příštích letech objeví hromada solopreneurs, kteří budou vydělávat miliony ročně. Kompetentní lidé často chtějí více svobody a mnohdy chtějí být zodpovědní jen sami za sebe. Tento silně podporuje nástup AI, jelikož AI nástroje začínají umožňovat kompetentním lidem samostatně vykonat práci celého týmu v různých odvětvích.

Místo copíka použijí ChatGPT, Midjourney místo grafika, Bubble místo vývojáře…

 

V tomto článku bych vám rád ukázal jedny z nejlepších AI nástrojů, které podnikatelé i solopreneurs mohou používat!

Sada AI nástrojů pro podnikatele:

1. ChatGPT - tvůj copywriter a tvůrce obsahové strategie
2. Midjourney - tvůj grafik 
3. Aragon - tvůj brand tým
4. Claude 2 - tvůj výzkumník
5. Bubble - tvůj vývojář
6. Make - tvůj kouzelník na automatizace
7. Fireflies - tvoje zapisovatelka
8. Tome - tvůj PR tým a tvůrce prezentací
9. Taskade - tvůj osobní asistent 

 

_____________________________________________________________
1. ChatGPT - tvůj copywriter a tvůrce obsahové strategie

● GPT není třeba představovat, je jednou z nejrychleji rostoucích technologií a platforem v historii, která začíná měnit způsob, jak někteří z nás pracují.

 Jak jej můžete používat?

1. Tvoření obsahové strategie: Můžete vytvořit za pár chvil velmi silné strategie za pár minut. (viz. content matrix - 1. díl letního speciálu)
2. Tvorba obsahu: Můžete psát články s optimalizací pro SEO, newslettery díky těmto promptům.
3. Copywriting: Můžete psát přesvědčivé popisy produktů, e-mailové marketingové kampaně a reklamní kreativy během několika sekund díky našim promptům.
4. Úprava a korektura: Po vypracování návrhu obsahu používejte ChatGPT k jeho korektuře a "dolazení"

 

Pokud se chcete dozvědět, jak z ChatGPT získat co nejlepší výsledky, určitě mrkněte na naše oblíbené tipy, triky a šablony v balíčku AI podnikatel.

  _____________________________________________________________

2. Midjourney - tvůj grafik

 

● Každá firma potřebuje kvalitní a unikátní grafiku. Ať už se jedná o loga , ikony, obrázky pro obsah nebo pro váš web, budete potřebovat spoustu návrhů.
● Midjourney je nástroj pro převod textu na obrázek, který pomocí AI vytváří neskutečné obrázky.

 

Jak můžete používat Midjourney?

1. Tvoření vizuálního obsahu: Přeměňte své myšlenky na poutavé obrázky pro příspěvky na blog, do článku nebo do příspěvků na sociální sítě.
2. Tvoření značky: Midjourney vám pomůže vytvořit vlastní vizuály, které budou v souladu s estetikou vaší značky. Můžete ji použít k vytváření log, vektorových ikon či návrhů uživatelského rozhraní/UX.
3. Vizualizace produktů: Pokud jste v raných fázích vývoje produktu, Midjourney vám může pomoci vizualizovat vaše nápady.
4. Marketingové obrázky: Midjourney můžete použít k vytvoření poutavých obrázků pro své marketingové kampaně.
5. Skladové obrázky: Rozlučte se s obecnými stockovými obrázky. Midjourney vám umožní vytvořit vlastní, jedinečné vizuály, které pozvednou váš obsah a dají vyniknout vaší značce.

 

Pokud se chcete naučit ovládat aplikaci Midjourney a vytvářet neuvěřitelnou grafiku pro svou společnost, přečtěte si našeho ultimátního průvodce pro Midjourney nebo získejte přes 1500 promptů / zadání do Midjourney

_____________________________________________________________

3. Aragon - tvůj brand tým 


Pro většinu podnikatelů a solopreneurs je budování značky nezbytnou součástí jejich cesty. K budování osobní značky potřebujeme kvalitní profilovky na sociální sítě.
A Pokud nemáte rozpočet či čas na profesionální focení, můžete si pomoci AI. Aragon umí vytvořit profilovky, díky kterým budete vyčnívat.

Proměňte své selfie na profi fotky.

 

Jak můžete použít Aragon?

1. Osobní branding: Aragon je AI nástroj, kde z vlastních selfies vytvoříte profi fotky v různých kreativních stylech.

_____________________________________________________________

4. Claude 2 - tvůj výzkumník 


Claude je AI chatbot (jako ChatGPT), kterého vytvořili bývalí manažeři společnosti OpenAI.
Claude má superschopnost: Vaše podněty mohou mít délku 70 000 slov (u ChatGPT je to kolem 500 slov). Díky této superschopnosti je Claude ideálním nástrojem pro práci s velkými dokumenty.

 

Jak můžete Claude využít?

1. Přezkum dokumentů: Pokud se řešíte dlouhé smlouvy, rozsáhlé výzkumy nebo extrémně dlouhé zprávy, Claud vám ulehčí práci. Dokáže totiž rychle projít rozsáhlé dokumenty a poskytne vám podstatné body, aniž byste se museli prokousávat enormním množstvím textu.

2. Shrnutí: Claude je odborníkem na shrnutí rozsáhlých dokumentů. Ať už se jedná o knihu, výzkumnou práci nebo dlouhý článek, Claude je dokáže zestručnit na klíčové body, čímž vám ušetří drahocenný čas.

 _____________________________________________________________

5. Bubble - tvůj vývojář


Bubble je neuvěřitelná platforma, která umožňuje každému navrhovat, vyvíjet, hostovat a škálovat webové aplikace bez jakýchkoli znalostí kódování.
S Bubble už není proměna vašich nápadů ve výnosnou realitu výsadou jen technicky zdatných lidí nebo těch, kteří si mohou dovolit vývojáře.

 

Jak můžete Bubble využít?

1. Tvorba webu: S Bubble můžete vyvíjet webové aplikace, ať už jde o eshop, blog nebo službu založenou na předplatném. Nemusíte být znalcem v kódování, díky uživatelsky přívětivému rozhraní si může webové aplikace snadno vytvářet a přizpůsobovat každý.

2. Prototyping: Bubble vám umožní vytvořit funkční prototyp (MVP) vaší webové aplikace ještě předtím, než do svého nápadu investujete velké prostředky. To vám pomůže vizualizovat váš koncept, identifikovat potenciální problémy a představit váš nápad potenciálním investorům.

Návod, jak pracovat s Bubble ZDE.

_____________________________________________________________

6. Make - tvůj kouzelník na automatizace


Make je no-code platforma, která mění způsob, jakým můžete vy či vaše firmy automatizovat pracovní postupy a úkoly. Síla aplikace Make spočívá v jejím vizuálním designu, který vám umožňuje vytvářet cokoli, od jednoduchých úkolů až po složité systémy, aniž byste potřebovali jakékoli znalosti kódování.

 

Jak mohu používat Make?

1. Automatizace pracovních postupů: Make poskytuje vizuálně intuitivní platformu, která vám umožní automatizovat složité pracovní postupy, které by jinak vyžadovaly značné úsilí a čas
2. Tvorba aplikací: Make umožňuje vytvářet aplikace, které jsou určeny pro uživatele: Můžete ji použít k vytváření vlastních aplikací bez nutnosti kódování. Tato funkce je neocenitelná pro ty, kteří nemají technické dovednosti, ale mají jedinečné nápady
3. Integrace: Make vám umožní propojit různé nástroje a aplikace, které používáte ve svém podnikání, což vede k lepšímu sdílení dat a snížení pravděpodobnosti chyb nebo ztráty dat.

 _____________________________________________________________

7. Fireflies - tvoje zapisovatelka


Seznamte se s Fireflies.ai, vaši osobní zapisovatelkou pro vaše schůzky. Je automatickou asistentkou, která zachycuje hlasové a video. Vytváří přepisy a poskytuje užitečné informace v rámci vašich meetingů. Umí i česky.

 

Jak mohu Fireflies použít?

1. Automatizovaný přepis: Fireflies dokáže automaticky zaznamenávat a přepisovat schůzky v několika videokonferenčních aplikacích. Umožňí vám tak se soustředit na diskusi, a ne na psaní poznámek.
2. Vyhledávání na bázi AI: Fireflies nabízí pokročilou funkci vyhledávání, která umožňuje filtrovat a poslouchat klíčová témata probíraná na schůzkách. Dává vám tak možnost projít hodinovou schůzku za pouhých pět minut.

_____________________________________________________________


8. Tome - tvůj PR tým a tvůrce prezentací


Jako CEO, podnikatel i solopreneur je pro nás zásadní nejen síla našich nápadů, ale také schopnost je kvalitně odprezentovat. Ať už prezentujeme své myšlenky potenciálním investorům, nebo klientům, srozumitelnost a působivost prezentace je velmi důležitá.
Naše prezentace by měly vystihovat naši jedinečnou vizi a účinně ji sdílet, aniž bychom museli trávit hodiny laborováním s designem a formátováním. Právě k tomu se hodí aplikace Tome. Umí i česky, ale lepší výstupy v ENG.

 

Jak můžete používat Tome?

1. AI tvůrce prezentací: Tome připraví prezentace během několika sekund. Tome okamžitě generuje obsah v různých kreativních stylech. Šetří doslova hodiny vytváření vysoce kvalitních prezentací. Navíc jsou navrženy tak, aby fungovali na jakékoli velikosti obrazovky!

_____________________________________________________________

9. Taskade - tvůj osobní asistent 

 
Taskade je nejlepší způsob, jak organizovat, spravovat a vizualizovat úkoly a projekty pro tebe či tvůj tým.
Pro podnikatele a solopreneurs, kteří sedí na více židlích a žonglují s různými úkoly, je udržení organizace a efektivity tím rozdílem, který rozhodne mezi těmi, kteří uspějí, a těmi, kteří ne. Abyste měli co největší šanci na úspěch, musíte využívat všechny nástroje, které můžete.

 Jak můžeš používat Taskade?

1. Produktivita poháněná AI: Vytvářejte seznamy úkolů, myšlenkové mapy, agendy schůzek a vlastní pracovní postupy pomocí AI. Zjednodušuje brainstorming, plánování projektů a koordinaci úkolů, aby se vaše řízení projektů stalo ještě snažší.
2. AI asistence: Díky inteligentnímu AI asistentovi můžete s Taskade AI chatovat v reálném čase v rámci všech vašich projektů. Funguje jako spolehlivý asistent, který rozumí vašim úkolům, organizuje termíny a je vždy připraven odpovědět na vaše dotazy.
3. Automatizované pracovní postupy: Díky schopnosti automatizovat více než 700 úkolů Taskade AI snižuje vaši pracovní zátěž a zvyšuje efektivitu. Je to jako mít celý tým, který se stará o úkoly z oblasti marketingu, prodeje, podpory, HR a dalších.

 

POKUD VÁS TYTO INFORMACE ZAJÍMAJÍ, ZAKUPTE SI BALÍČEK AI PODNIKATEL A PŘIHLAŠTE SE ZDARMA DO NAŠEHO NEWSLETTERU

Nenechejte si utéct další články a novinky ze světa AI

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje a získejte exkluzivní informace ze světa AI každý týden do vaší emailové schránky.

Nemáme rádi SPAM. Váš email je u nás v bezpečí.